Αγαπητέ πελάτη,
Ευχαριστούμε που επέλεξες την εταιρία μας για τις αγορές σου. Για την επωφελέστερη, αρμονικότερη και αποδοτικότερη συνεργασία μας, που θα προκύψει αμέσως με την υπογραφή της παραγγελίας, θα θέλαμε να συμφωνήσεις με του παρακάτω όρους και να τους αποδεχθείς:
Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), όταν είναι άμεσα διαθέσιμα, θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Όταν δεν προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, θα υπάρχει επικοινωνία με τον πελάτη.
Όλα τα έξοδα της τραπεζικής συναλλαγής τα επιβαρύνεται ο πελάτης.
Με την παραλαβή εξασφαλίζεται η συμφωνία, που προκύπτει από τους οικονομικούς όρους της παραγγελίας.
Τυχόν προβλήματα που αφορούν την μεταφορά των προϊόντων, βαρύνουν με οποιαδήποτε ευθύνη την μεταφορική εταιρία και όχι το κατάστημα.
Τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση, όπως αυτή παρέχεται και από τους κατασκευαστές-προμηθευτές μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Επιστροφές γίνονται δεκτές μετά από συνεννόηση με τον πελάτη, με σύνταξη δελτίου αποστολής και υπό τον όρο να μην έχει ανοιχθεί το προϊόν και να έχει παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ
Για ακύρωση της παραγγελίας, όσο αυτή δεν έχει εκτελεστεί, επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μας info@zannisoptics.gr, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στον αριθμό 2310232851.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Προκειμένου να προβείτε στην επιστροφή ενός προϊόντος, λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω αναφερόμενα:
*Σε περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, αυτό πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιστρεφόμενο προϊόν.
*Η συσκευασία της αποστολής πρέπει να είναι ασφαλής και ενδεδειγμένη, ώστε να προληφθούν τυχόν φθορές κατά την μεταφορά. Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας, μερικής ή ολικής καταστροφής του προϊόντος κατά την διαδικασία μεταφοράς προς επιστροφή.
*Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη (εφόσον η αιτία επιστροφής δεν οφείλεται σε ευθύνη της εταιρίας μας).
*Για να μπορέσει να επιστραφεί το προϊόν, θα πρέπει η συσκευασία να είναι κλειστή, όπως απεστάλη από την εταιρεία μας και παραλήφθηκε από τον πελάτη, και να μην έχει υποστεί καμία επέμβαση ή ζημιά.
*Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων ή ακύρωσης παραγγελίας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρώνεται εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μας ή την ημερομηνία παραλαβής της ακύρωσης της παραγγελίας, αντίστοιχα.
*Εμπορεύματα που είναι ειδική παραγγελία (όπως τορικοί, αστιγματικοί, πολυεστιακοί φακοί και συγκεκριμένα γυαλιά) δεν επιστρέφονται.

Τρόποι αποστολής

Κόστος μεταφορικών με Courier
Για κάθε παραγγελία ποσού άνω των 50 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Σε περίπτωση παραγγελίας ποσού κάτω των 50 € τα μεταφορικά είναι 4,00 €. Για την περίπτωση αντικαταβολής, τα μεταφορικά επιβαρύνονται με επιπλέον ποσό ύψους 1,50 €, για όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Παραλαβή από το Κατάστημα
Για κάθε παραγγελία παραδίδεται στο Κατάστημα (Αριστοτέλους αρ.11, Θεσσαλονίκη) δεν επιβάλλεται χρέωση μεταφορικών και υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του δέματος εντός 1 ως 3 ημερών, από την ημέρα παραγγελίας, και μετά από τηλεφωνική ειδοποίηση από το Κατάστημά μας
Κάθε παραγγελία που παραλαμβάνεται από το Κατάστημα πρέπει να έχει προπληρωθεί με ένα από τους προβλεπόμενους τρόπους πληρωμής (κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό, Paypal ή Χρέωση Πιστωτικής Κάρτας).

Αποστολές στην Κύπρο
Ειδικά για αποστολές στην Κύπρο συνιστάται η αποφυγή παραγγελιών υγρών φακών επαφής, λόγω της αύξησης του βάρους του δέματος και επακόλουθης αύξησης του κόστους των μεταφορικών. Για κάθε παραγγελία ποσού άνω των 60 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν για συγκεκριμένο, όμως, βάρος δέματος (ήτοι μέχρι 500 γραμμάρια)

Αποστολές στο Εξωτερικό
Για αποστολές στο εξωτερικό το κόστος αποστολής διαφέρει ανάλογα με την χώρα προορισμού και η παράδοση γίνεται εντός 48 ωρών από την εταιρία DHL. Για τις αποστολές εξωτερικού συνιστάται η αποφυγή παραγγελιών υγρών φακών επαφής, λόγω της αύξησης του βάρους του δέματος και επακόλουθης αύξησης του κόστους των μεταφορικών.
Οι αποστολές εξωτερικού πρέπει να έχουν προπληρωθεί με έναν από τους προβλεπόμενους τρόπους πληρωμής (κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό, Paypal ή Χρέωση Πιστωτικής Κάρτας).

Για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος μας παρακαλώ καλέστε μας στον τηλεφωνικό αριθμό 2310232851 προκειμένου να συνδεθείτε με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας ή αποστείλετε e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@zannisoptics.gr, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.